Om Hymax AS

Hymax AS - Anleggsmaskiner og utstyr

Hymax er den 5. største maskinleverandøren i antall solgte maskiner i Norge. Vi er markedsleder med minigravere fra Kubota, og har i tillegg en solid posisjon i markedet for maskiner fra Giant, Venieri, Ausa og Morooka. Vi selger også det meste av graveutstyr, belter, gripere og kuttere. Vårt hovedkontor er lokalisert i Brumunddal, med avdelingskontorer i Oslo og Bergen. Vi har verksted og utstilling ved alle avdelingene, samt forhandlere og servicepartnere over hele landet. Selskapet ble opprinnelig startet som Hymas A/S, et selskap som produserte mer enn 10.000 traktorgravere og 8 tonns beltegravere frem til 1997. Vi er i dag en rendyrket maskinimportør med rundt 50 ansatte.

 

Salg og service

Salg og service følger hånd i hånd, og like viktige elementer. Hymax har delt Norge inn i 12 distrikter og er med dette landsdekkende. Vi har forhandlere som tar hånd om salg, service og ettermarked i Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Nordland, Troms og Finnmark. Resten av landet er dekket med egne selgere og servicepersonell, samt service partnere.

Kubota

Siden 1999 har Hymax vært importør av Kubota, med minigravere fra 800 – 8500 kg., beltedumpere og redskapsbærere. Kubota produseres i Japan, og er rangert som verdens beste minimaskiner, Minigraverne fra Kubota er, og har vært markedsleder i Norge siden 2004 – med en markedsandel på ca 30 %. Kubota minigravere har garanti på 4 år eller 3000 timer som standard!

Giant

Giant produseres av Tobroco Machines i Nederland. De har et bredt utvalg av maskiner og redskaper, og produserer maskiner fra 750 kg til 5000 kg. Giant er markedsledende i flere europeiske land, og en av de største aktørene i Norge. Maskinene har en gjennomgående høy kvalitet og benytter meget kjente hovedkomponenter som for eksempel Kubotamotorer, Bosch Rexroth og Hydac hydraulikkomponenter og Comer aksler. Det leveres maskiner til veldig mange sektorer innen landbruket. Noen eksempler er  bygg og anlegg, utleieselskaper, tekniske etater, kirkegårder, park og anlegg samt ellers hvor det er behov for smidige og kompakte maskiner. Giant leveres med 2 år / 1000 timers garanti.

 

Venieri

Vi er importør og forhandler av Venieri hjullastere. Dette er produkter av høy kvalitet som blir produsert ved den tradisjonsrike familiebedriften i Lugo, Italia. Venieri startet produksjon av anleggsmaskiner allerede i 1948, og er en bedrift i stadig utvikling og vekst. Venieri er et solid og fremtidsrettet firma, med produkter som selges i mer enn 50 land over hele verden.

Ausa

Ausa er et spansk familieeid firma som ble etablert i 1956. Firmaet er dedikert til å designe og bygge kompakte, industrielle kjøretøy. De eksporterer til over 100 forskjellige land gjennom sitt verdensomspennende nettverk av over 500 agenter. Ausa som merke er en garanti for en nøyaktig og rask reservedelservice, samt personlig kundeservice gjennom spesialiserte ingeniører.