Om Hymax AS

Hymax AS - bygger en bedre fremtid

Strandsagvegen 14

Vår visjon er «Bygger en bedre fremtid», og vi mener det! En bedre fremtid for oss alle. Hymax er den 5. største maskinleverandøren i antall solgte maskiner i Norge. Vi er markedsleder med minigravere fra Kubota, og har i tillegg en solid posisjon i markedet for store anleggsmaskiner, fra Hyundai. Hymax har hovedkontor i Brumunddal, og avdelingskontorer i Oslo og Bergen. Vi har verksted og utstilling ved alle avdelingene, samt forhandlere og servicepartnere over hele landet. Selskapet ble startet som Hymas A/S, et selskap som produserte mer enn 10.000 traktorgravere og 8 tonns beltegravere, frem til 1997. I dag er Hymax en rendyrket maskinimportør, med produkter fra ledende produsenter som, Kubota, Hyundai, Giant, Ausa og Daemo.

Salg & Service

Salg og service følger hånd i hånd, og like viktige elementer. Hymax har delt Norge inn i 12 distrikter og er med dette landsdekkende. Vi har forhandlere som tar hånd om salg, service og ettermarked i Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Nordland, Troms og Finnmark. Resten av landet er dekket med egne selgere og servicepersonell, samt service partnere.

Kubota

Siden 1999 har Hymax vært importør av Kubota, med minigravere fra 800 – 8500 kg., beltedumpere og redskapsbærere. Kubota produseres i Japan, og er rangert som verdens beste minimaskiner, Minigraverne fra Kubota er, og har vært markedsleder i Norge siden 2004 – med en markedsandel på ca 30 %. Kubota har garanti på 4 år eller 3000 timer som standard!

Hyundai

Hyundai er produsert i Sør-Korea, i likhet med flere andre større anleggsmaskinprodusenter. Hyundai er Koreas største selskap, med produksjon av skip, biler og anleggsmaskiner. Selskapet er verdens femte største produsent av anleggsmaskiner, og Europas raskest voksende maskinleverandør. Hymax startet import av Hyundai, 1. januar 2006 og har markert seg som en betydelig leverandør i dette segmentet. Anleggsmaskinene fra Hyundai er moderne og driftssikre maskiner, med lave driftsutgifter.

Giant

Giant produseres av Tobroco Machines i Holland. De har et bredt utvalg av maskiner og redskaper, og produserer maskiner fra 750 kg til 6 000 kg. Giant er markedsledende i flere europeiske land, og en av de største aktørene i Norge. Maskinene har en gjennomgående høy kvalitet og benytter meget kjente hovedkomponenter som for eksempel Kubota motorer, Bosch Rexroth og Hydac hydraulikkomponenter og Comer aksler. Det leveres maskiner til veldig mange sektorer innen landbruket. Noen eksempler her er;  bygg og anlegg, utleieselskaper, tekniske etater, kirkegårder, park og anlegg samt ellers hvor det er behov for smidige og kompakte maskiner. Giant leveres med 2 år / 1000 timers garanti.

 

Daemo

Daemo er en Sør Koreansk produsent av hydrauliske slaghammere, klyper, sakser og knusere. Utstyret er produsert i nært samarbeid med Hyundai, og er av meget høy kvalitet. Daemo er en av Sør Koreas største produsenter av denne type utstyr.

Ausa

Ausa er et Spansk familieeid firma som ble etablert i 1956. Firmaet er dedikert til å designe og bygge kompakte, industrielle kjøretøy. De eksporterer til over 100 forskjellige land gjennom sitt verdensomspennende nettverk av over 500 agenter. Ausa som merke er en garanti for en nøyaktig og rask reservedelservice, samt personlig kundeservice gjennom spesialiserte ingeniører.